Klaver kaas

Klaverkaas van Bocado is een ambachtelijke kaas van het zuiverste zuivel. Kaasliefhebbers in heel het land hebben de producten van Kaasmakerij Klaver Kaas BV inmiddels ontdekt. 

Door de met zorg verkregen melk, van hun eigen koeien en geiten en de unieke werkwijze hebben de producten van Klaverkaas een goede naam bij het publiek. Wij verkopen o.a. verschillende soorten geitenkaas, pestokaas, contadinokaas, Westfriese kruidenkaas en fenegriekkaas.

MEER BOCADO

cadeautip

Ook voor een origineel cadeaupakket is Bocado een perfecte keuze. Wat dacht u van een kaaspakket, een borrelpakket of een pastapakket. Ook is het mogelijk uw pakket zelf samen te stellen: de keuze is enorm! Bent u op zoek naar iets speciaals, wij denken graag met u mee. Verder verzorgen wij kerstpakketten, jubileum en relatiegeschenken op maat. informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

kwaliteit

Kwaliteit is waar het bij Bocado om draait, al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarin doen wij geen concessies. Hierdoor blijven wij ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends en proberen zo aan de vraag van de klant te voldoen. Bent u op zoek naar iets speciaals, dan zoeken wij met u mee.

eerlijk

Bij bocado werken we zoveel mogelijk zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Het pure product. En dat proef je. Onze leveranciers betrekken hun producten meestal rechtstreeks uit het land van herkomst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan blijven.

Bocado
contact